Login 

KILOMETRIHAASTE

Description

KILOMETRIHAASTE
Harrrasteryhmä haastaa Punajunnut, Oravapolkukoululaiset, Punahilkat ja Punakoneen KILOMETRIKISAAN su 20.12. Se ryhmä, joka kerää eniten kilometrejä sunnuntaipäivän, eli klo 7.00-22.00 välisenä aikana, on kisan VOITTAJA! Are you ready?!
§ Säännöt:
Voit suunnistaa, juosta, hölkätä, kävellä tai vaeltaa saadaksesi kilometrejä kerättyä. Voit myös pyöräillä tai hiihtää, mutta pyöräilykilometrisi jaetaan kertoimella 3,5 ja hiihtokilometrit kertoimella 1,7. Vain YKSI harjoitus/osallistuja sallitaan, mutta yhdistetystä harjoituksesta, joka tehdään yhteen putkeen, esim. pyörällä suunnistusharjoitukseen ja takaisin lasketaan kaikki kilometrit. Ryhmien ohjaajat, valmentajat, huoltajat ja vanhemmat eivät kerrytä kilometrejä ryhmän kisaan, mutta voivat kirjata ne ylös toiseen taulukkoon, jotka voidaan myös julkaista.
Tee näin:
Tallenna harjoituksesi älykelloon tai älypuhelimen sovellukseen ja lähetä harjoituksen tiedot whatsappilla ryhmäsi yhteyshenkilölle klo 22.00 mennessä: Emma (PuJu), Marjo (OPK), Venla (PuHi) ja Aleksi (PuKo). Tiedon pitää sisältää kuva kellostasi tai puhelimen gps-reitistä, josta näkyy kuljetut kilometrit sekä tieto siitä, mikä lajisi oli.
Luotamme siihen, että kaikki kisan osallistujat ovat rehellisiä!
Harrasteryhmä toivottaa kaikille ryhmille tsemppiä kisaan ja reipasta joulun odotusta!

Lisätietoa: Tiina 040-7799 404

Date Sun, December 20, 2020
Access Public
Created by DEFAULT ADMINISTRATOR
Updated Sun, December 13, 2020 15:24 EET
Attachments None

Ilmoittaudu

Tällä hetkellä 0 ilmoittautunutta: