GG talkooinfoa

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
syvatera
Posts: 12
Joined: 13.10.2018 21:34

GG talkooinfoa

Postby syvatera » 20.08.2020 10:25

Moro
Huomenna sitten kisaillaan. SUURI kiitos teille kaikille talkoisiin ilmoittautuneille jo tässä vaiheessa. Teitä on mahtava määrä ja kaikkiin toimintoihin on saatu tarvittava määrä tekijöitä!

Oman tehtäväsi vastuuhenkilö onkin varmasti jo ollut yhteyksissä joko täällä keskustelupalstalla tai muulla tavalla, ja kertonut kokoontumispaikoista sekä aikatauluista. Mikäli et ole tietoinen tehtävästä johon sinut on sijoitettu, otathan minuun yhteyttä. (teemu.syvatera@elisanet.fi) niin selvitellään tilanne yhdessä.

Toimitsijaparkkihan löytyy Eteläpuistosta. Muistakaa, että kilpailualueelle pysäköinti ja sen läpi kisakeskukseen saapuminen on kielletty kilpailijoilta tai heitä kuskaavilta.

Pyrinnön keskustelupalstalla on hyvät korona-virusohjeet, ne kannattaa lukea läpi ja muistaa, että ne koskevat kisaajien lisäksi myös talkoolaisia.

http://suunnistus.tampereenpyrinto.fi/k ... 712#p21471

Huomenna nähdään laadukkaissa kisoissa!

Lammikko

Re: GG talkooinfoa

Postby Lammikko » 20.08.2020 12:24

Kiitos henkilöstökoordinaattori-Teemu! Good job!

Se on muuten 10. vuosi peräkkäin ja tämä on laskelmieni mukaan 18. kansallinen sprinttikilpailu mitä TP järjestää. Olemme maan kokenein sprinttijärjestäjä (lisäksi Keski-Tampereen sprinttiviikon skabat 28 kpl).

Tsemppiä viime hetken valmisteluihin ja itse kisatapahtuman aikana!

Tehdään taas kerran hienot positiiviset ja turvalliset sprinttikisat!

t kilp.joht. Lammikko


Return to “Yleinen”

Who is online

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest