Jaosto- ja nuorisovastaava palkkaus

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
sliponko
Viestit: 56
Liittynyt: 21.04.2013 07:38

Jaosto- ja nuorisovastaava palkkaus

ViestiKirjoittaja sliponko » 06.07.2020 15:17

Haemme jaosto- ja nuorisovastaavaa

Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto haluaa jatkuvasti kehittyä ja uudistua. Kaksi vuotta sitten ponnistimme seurallemme sekä huippu-urheilun että lasten ja nuorten tähtiseura tunnuksen. Viimeisen vuoden aikana olemme työstäneet vuosien 2020–2025 strategiaa jaostolle. Erinomainen kehitystyömme siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen:

Etsimme jaostolle työntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen jaosto- ja nuorisovastaavaksi.
Työ on monipuolista urheiluseuratyötä, johon kuuluu mm. huippusuunnistuksen tukeminen, talkootyön koordinointi ja kehittäminen sekä lasten ja nuorten suunnistuksen kehittäminen niin seurassa kuin muuallakin. Tarkempaa tehtävänkuvaa voi lukea oheisesta ilmoituksesta.

Olemme saaneet OKM:n seuratukea seuratyötekijän palkkaukseen. Tämä tuki suunnataan siihen työn osuuteen, joka liittyy lasten ja nuorten liikkumisen kehittämiseen. Tuki on 1+1 vuotinen, jonka jälkeen palkkakustannuksista vastaa kokonaisuudessaan jaosto. Tuki kattaa osan kokonaispalkasta. Tämä on jaostolta tärkeä sijoitus jaoston kehittämiseksi ja toiminnan tehostamiseksi.

Toivomme että kaikki jaostolaiset viestittävät tätä eteenpäin omalle verkostolleen, ja vinkkaavat hyville tyypeille tästä mahdollisuudesta. Pyrintöläiset saavat mielellään myös hakea tätä paikkaa!

Johtokunnan puolesta

Sami Liponkoski
PJ
Liitteet
työpaikkailmoitus nuoriso ja jaostovastaava.pdf
(495.08 KiB) Tiedosto ladattu 722 kertaa

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa