Ruotsi Ottelu - Talkoot

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
sliponko
Viestit: 56
Liittynyt: 21.04.2013 07:38

Ruotsi Ottelu - Talkoot

ViestiKirjoittaja sliponko » 27.08.2020 08:45

Arvoisa tapahtumatekijä,

Tampereen Pyrintö järjestää useita suuria kilpailuja ja tapahtumia vuosittain. Maailman ja kotimaan poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen ovat suuret urheilutapahtumat jääneet pääosin järjestämättä, mutta nyt meillä on upea tilaisuus tarjota sinulle mahdollisuus tulla osaksi yhtä Suomen perinteikkäintä ja suurinta urheilutapahtumaa.

Pitkän taistelun jälkeen olemme saaneet vihreän valon järjestää perinteinen yleisurheilun Ruotsi-ottelu Tampereen Ratinassa syyskuun 5.-6. päivä.
Haemme nyt vapaaehtoisia kaikkiin tehtäviin tapahtumanjärjestämiseksi. Tarjolla on paljon erilaisia työtehtäviä ja takaamme, että jokaiselle löytyy mieleistä tekemistä.

Ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi katsomme sinun olevan käytössä molempina kilpailupäivinä. Järjestelyiden kiireellisyydestä johtuen, olethan valmis toimimaan monipuolisesti erilaisissa vapaaehtoistehtävissä tarpeen mukaan.
Vapaaehtoisille lähetetään ensimmäisen kerran infoa ti 1.9. Työvuorot tulevat to 3.9. Ilmoittauduthan vapaaehtoiseksi ma 31.8. mennessä. Tämän jälkeen tulevia ilmoittautumisia emme välttämättä pysty huomioimaan.

Suuret tapahtumat syntyvät yhteistyöllä ja olemme aina saaneet upean tuen vapaaehtoisiltamme. Nyt on jälleen mahdollisuus osoittaa yhteistyön ja vapaaehtoisten voimaa. Poikkeusajoista huolimatta näytetään Pyrinnön osaaminen ja järjestetään maailman paras maaottelu, vastuullisesti.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Ruotsi-otteluun 2020 täältä.
https://docs.google.com/forms/d/1P00G7W ... ested=true

Vapaaehtoistoiminnan tiedustelut: mira.koskela@pyrinto.fi.Lämpimästi tervetuloa!Terveisin, Elisa

Elisa Hakanen
Urheilutoimenjohtaja
Sport Director

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa