Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan ja toimintamaksun maksaminen

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
Tero73
Viestit: 36
Liittynyt: 26.10.2020 15:11

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan ja toimintamaksun maksaminen

ViestiKirjoittaja Tero73 » 11.03.2021 17:59

Jaostojohtokunnan päätöksellä otetaan käyttöön ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan. Mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmistä, pyydämme ilmoittautumaan jaoston toimintaan. Jaoston toimintaan ilmoittautuvat henkilöt voivat maksaa vapaaehtoisen toimintamaksun.
Suunnistusjaostossamme on useita aktiivisia harjoitusryhmiä. Suunnistusjaoston toimintamaksu on suunnattu Pyrinnön suunnistusjaoston toiminnassa mukana oleville henkilöille, jotka eivät ole ilmoittautuneet mihinkään suunnistusjaoston ryhmään. Toimintamaksu on vapaaehtoinen ja se on kaudella 2021 35 euroa. Jaoston toimintamaksu sisältää osallistumisen kymmeneen harjoitus- tai tapahtumakertaan (esimerkiksi jumppa tai suunnistusharjoitus).

Mikäli haluaa osallistua toimintaan tiiviimmin tai hyötyä ryhmätoiminnan muista eduista (ohjattu toiminta, pienemmät omavastuut esim. leireillä), suositellaan liittymistä itselle sopivaan ryhmään. Eri ryhmiin liitytään täyttämällä ilmoittautumislomake ilmoittautumissivustolla. Toimintaan ilmoittautuneista ja ryhmämaksujen maksaneista suunnistusjaosto saa kattavan jäsenrekisterin ja tarkan lukumäärän, kuinka paljon suunnistusjaostossa on aktiivisia toimijoita kunakin vuonna. Vapaaehtoisella toimintamaksulla vastaavasti katetaan jaoston seuratoiminnasta aiheutuneita kuluja.

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan on eri asia kuin Tampereen Pyrinnön jäsenyys. Voit ilmoittautua Tampereen Pyrinnön jäseneksi täällä: https://tampereenpyrinto.fi/liity-jaseneksi/ Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun jäsenmaksun maksamiseksi. Urheilun tukijärjestelmä on muuttunut ja jatkossa seurojen saamaan tukeen vaikuttaa entistä enemmän seurojen rekisteröidyt jäsenmäärät. Siksi on tärkeää, että Pyrinnön eri jaostojen toiminnassa mukana olevat maksaisivat myös Pyrinnön jäsenmaksun.

Ilmoittaudu jaoston toimintaan, mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmistä.

https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/ ... autuminen/

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa