Nuorten MM-viestissä Aleksi nosti Suomi2:n palkinnoille

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
Lammikko

Nuorten MM-viestissä Aleksi nosti Suomi2:n palkinnoille

ViestiKirjoittaja Lammikko » 07.07.2013 02:52

Nuorten MM-kisat päättänyt viesti juostiin Tsekin Hradek Kralovessa lauantaina. Suomella oli etukäteenkin ajatellen kaksi tasavahvaa joukkuetta.

Elias aloitti Suomi1:n. Alku meni hyvin 8. rastille asti, mutta sitten kaksi lippua peräkkäin tuotti töitä, että oma lippu osui kohdalleen. Ensin 1 min pummi ja sitten iso kolmonen heti perään ja niin sijoituskin valui alas. Vaihtoon Elias tuli sijalla 31 lähes 7 min kärjestä.
Aleksi Anttolaisen ja Topi Raitasen juoksujen jälkeen Suomi1 tuli 18. sijalla maaliin, lähes 17 min kärkeen.

Henkilökohtaiset kisat Eliakselta menivat kuitenkin hienosti ollen molemmissa maastomatkoilla toiseksi paras suomalainen. Raskas viikko, mutta Suomi –paita tuli korkattua onnistuneesti ja vielä on vuosi junnukisojakin jäljellä.


Aleksi oli päässyt Suomi2:n ankkuriksi. Aleksi pääsi matkaan 8:ntena Lauri Nenosen ja Aleksi Talvisen pohjustamina. Aleksi taisteli porukassa sijoista 6-10 ja lopun putkella Aleksi osoitti olevansa päällikkö ja niin Suomen pojat nousivat kuin nousivatkin ensimmäistä kertaa palkintojenjakoon 6:nnella sijallaan.

Isäntämaa Tsekki voitti molemmat viestit. Suomen tytöt ottivat 6:n vuoden mitalittoman kauden jälkeen mitalin, hopeaa. Joukkueessa Anna Haataja, Henna-Riikka Haikonen ja Johanna Hulkkonen.

Radat: http://www.jwoc2013.cz/upload/live/relay_M12.jpg ja http://www.jwoc2013.cz/upload/live/relay_M3.jpg
ja tulokset: http://www.jwoc2013.cz/upload/live/resultsrelay.pdf.

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 45 vierailijaa