Tule NiceTRAILiin ja tue samalla Punahilkkoja

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
Venla
Viestit: 230
Liittynyt: 12.11.2007 12:05

Tule NiceTRAILiin ja tue samalla Punahilkkoja

ViestiKirjoittaja Venla » 11.07.2017 16:52

Punahilkat järjestävät lauantaina 19.8. iloisen polkujuoksutapahtuman naisille, tervetuloa mukaan!
Voit lyödä nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla ilmoittautumalla NiceTRAIL-polkujuoksutapahtumaamme: koko osallistumismaksu käytetään naisten edustusryhmän toimintaan (leirit, kisamatkat) ja samalla pääset itse kokemaan Kaupin parhaat polut rennossa naisseurassa.

NiceTRAIL järjestetään nyt kolmannen kerran hyväksi havaitulla ja suunnistajien kehumalla reitillä, jonka lähtö ja maali sijaitsevat Rauhaniemen uimarannalla. Meille NiceTRAILissa on tärkeää, että jokainen saa suoriutua omalla tasollaan. Siksipä olemme panostaneet erityisesti arvontapalkintoihin, joita arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Tietysti myös kilpasarjan nopeimmat palkitaan! Lisäksi jokainen osallistuja saa kassillisen yhteistyökumppaneidemme tuotteita.

Tapahtuma on Tampereen Pyrinnön jäsenille erittäin edullinen 10 e, ja muillekin 31.7. mennessä ilmoittautuneille vain 15 e. Tuo siis rohkeasti ystäviä ja tuttavia mukaan, 7 km reitistä saa nauttia myös kävellen!

Lisätietoa löydät osoitteesta www.nicetrail.fi. Kysymyksiä voit lähettää anne.karhola@nicetrail.fi ja toivottavasti seuraat meitä myös somessa! :D (Facebook: @nicetrail, twitter: @nicetrailtre, instagram: @nicetrail)

t. kaikki Punahilkat

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 47 vierailijaa