PyrintöILTA Kauppi Sports Centerissä pe 20.4.

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
TiinaJ
Viestit: 100
Liittynyt: 12.09.2009 11:02

PyrintöILTA Kauppi Sports Centerissä pe 20.4.

ViestiKirjoittaja TiinaJ » 14.04.2018 14:58

Tervetuloa mukaan suunnistusjaoston PYRINTÖiltaan Kauppi Sports Centeriin pe 20.4. ko 17.30 alkaen!

Illan aikana tutustutaan uuden urheilukeskuksen palveluihin, jonka jälkeen siirrytään tekemään valinnainen harjoitus keskuksessa. Voit valita yhteisen kuntopiiriharjoituksen talon taitoharjoittelutilassa, kuntosaliharjoituksen tai sulkapallon pelaamisen. Harjoitus on ilmainen. Pientä purtavaa tarjolla ennen harjoitusta.

Kauppi Sports Center on suunnistusjaoston tuorein yhteistyökumppani ja se tarjoaa suunnistajille monenlaisia palveluita. KSC:ssa on suuri kaksikerroksinen kuntosali juoksusuorineen, kuusi sulkapallokenttää, kolme koripallo-/futsalkenttää, peilisali, kamppailusali ja taitoharjoittelutila. Talossa on myös mm. liikuntapäiväkoti, urheilutestausasema, työterveysasema ja monen lajiliiton toimistot. Myös KSC:n kahvila-ravintola palvelee aamusta iltaan. Trampolin Parkin elämyspuisto avataan taloon toukokuussa.

Kauppi Sport Centerin löydät osoitteesta Kuntokatu 17. Kokoonnutaan infotiskin luona klo 17.30. Voit myös liittyä mukaan myöhemmin.

Lähde tutustumaan Kauppi Sports Centerin loistaviin harjoitusolosuhteisiin ja viettämään mukavaa iltaa seurakavereiden kanssa!

Lisätietoa Kari 050-5262921

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa