Leimauksesta

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
tschmidt
Viestit: 67
Liittynyt: 22.09.2009 17:38

Leimauksesta

ViestiKirjoittaja tschmidt » 04.06.2023 11:54

Moikka pyrintöläiset

Leimaus 2023 starttaa huomenna. Pyrintö sai järjestelyoikeudet jo vuonna 2018 vuodelle 2022, mutta korona sitten siirsi järjestelyjä vuodella eteenpäin. Vihdoin h-hetki on tullut, joten on aika pistää hösseliksi ja luoda leiristä mahtava kokemus kaikille vieraaksemme tuleville.

Leirille on tulossa 1 125 leiriläistä ja 389 ohjaaja eli yhteensä 1 514 henkeä sekä noin satakunta talkoolaista. Kaikkien aikojen leireistä meidän City-Leimauksemme on 4. suurin.

Leimaus osoittautui ehkä hieman yllättäenkin erittäin hyvätuottoiseksi, mikä on ollut merkittävä motivaatiotekijä järjestelyissämme. Vastuuhenkilöiden ryhmä on jo pari vuotta tehnyt kovasti töitä leirin eteen. Leimauksen konsepti on yleensä mallia urheiluopisto tai viime vuonna yrityksen järjestämä, joten väitän, että tällaista talkoopanoksella tehtyä Leimausta ei ole ennen nähty. Mitkään sanat eivät riitä kiittämään niistä työtunneista, joita vastuuhenkilöt ovat laittaneet ratoihin, harjoitusten järjestelyihin, ohjelmaan, viestintään, majoitukseen ja osallistujien yhteydenpitoon/infoon sekä nyt vielä kaikkeen sälään mitä tässä leirin lähestyessä on tehty. Ja yhtä arvokasta on kaikkien talkoolaisten leirin aikana tekemä työ. En voi tarpeeksi korostaa mikä merkitys tällä leirillä on meidän taloudellemme ja jatkuvuuden varmistamiselle. Kiitos että tartuit haasteeseen, annat panoksesi ja tulit mukaan!

Leirin pääpaikkana toimii Sammon keskuslukio, jossa ruokailut tarjoaa Pirkanmaan Voimia. Harjoituksia on Saukonpuistossa, Kaupissa, Lapinniemessä, Yliopistolla ja Pinsiössä. Lisäksi leirillä on mahdollista kokeilla tarkkuussuunnistusta ja pysua. Leirin avajaiset pidetään maanantai-iltana Kaupin pesäpallostadionilla (on se hieno!) ja leiri päättyy leiriviestiin samassa paikassa torstaina aamupäivällä. Olet tervetullut mukaan näihin tapahtumiin myös katsojaksi. Leirin sivut ovat osoitteessa www.leimausleiri.fi.

Ensi viikko on muutenkin ihan tapahtumien superviikko ulottuen seuraavalle maanantaille, jolloin on vielä Pyrinnön vuoro pitää Iltarasteja. Sitten onkin jo aika laskeutua Jukolan viestiin, jonka jälkeen vielä on Fin5-suunnistusviikko kesä-heinäkuun vaihteessa. Heinäkuussa on itse kunkin ehkä hieman syytä puhallella ja tehdä jotain ihan muuta kuin Pyrintöä.

Tule mukaan ensi viikolla tarjoamaan unohtumattomia tamperelaisia suunnistuskokemuksia. Näytetään millainen voima on pyrintöläisessä seuratyössä. Olen vakuuttunut, että se on maan ensiluokkaisinta!

t. Tuija

Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa