Mikonpäivän sprintti - Talkookutsu

Yleista keskustelua - Avoin kaikille
syvatera
Posts: 12
Joined: 13.10.2018 21:34

Mikonpäivän sprintti - Talkookutsu

Postby syvatera » 07.09.2020 14:52

Moi taas
Talkooasioissa edelleen liikutaan..
Sunnuntaina 27.9.220 klo 14 järjestetään sanan varsinaisessa merkityksessä perinteinen Mikonpäivän sprinttisuunnistus. Kilpailu toimii samalla AM-sprinttinä, sekä 10-14-vuotiaiden alueotteluna (Häme- Satakunta- Varsinais-Suomi).

Jotta jälleen saamme tarjottua osallistujille, joista suuri osa on lapsia, turvallisen, laadukkaan ja mieleenpainuvan tapahtuman, tarvitaan meidän kaikkien panosta talkoolaisina. Tilannetta hieman hankaloittaa se, että edellisenä yönä juostaan SM-yö Joensuussa, jossa Pyrinnöllä on vahva ja runsas edustus. Nämä kilpailijat ja heidän huoltojoukkonsa, eivät suurimmilta osin ehdi mukaan tapahtumamme talkooporukkaan – tosin MPS järjestetään SM:n takia vasta klo 14 . Mutta SM:n vuoksi vapaaehtoisten talkoolaisten potetiaalinen joukko lienee totuttua pienempi. Panoksesi talkoisiin on siis jopa normaalia suurempi.

Suurin yksittäinen talkoolaistarve on jälleen maastovalvonnassa. Tämä on edelleenkin mukava pesti, eikä vaadi etukäteistietoja tai taitoja, vaan kaikki tarvittava tieto kerrotaan ja opastetaan ennen kisaa.
Lisäksi talkooapua tarvitaan ainakin seuraavissa toiminnoissa:
- Kahvio/makkaranpaisto
- Info
- Lähdöt
- Tulospalvelu/maali
- Kisakeskuksen rakentelu/purku (tässä hommassa varsinaisen kisan aikana ei ole tehtäviä vaan tarve on noin 3h ennen kisaa ja pari tuntia kisan jälkeen)
- Rastipukkien valmistelu ja kuljetus kisapaikalle

Ilmoittaudu talkoisiin osoitteessa

http://suunnistus.tampereenpyrinto.fi/k ... e=20200927

Laita listaan nimesi ja mahdollinen toive tehtävästä. Yhteystietosi helpottaa kontaktointia ennen kisaa, ne voi laittaa myös sähköpostilla teemu.syvatera@elisanet.fi mikäli et halua niitä laittaa kalenteriin.
Nähdään runsain määrin kisoissa!

Lammikko, kilpailunjohtaja, mikkoeskola@kolumbus.fi, 0400-568693

Teemu Syväterä, Talkoolaisten koordinoija, teemu.syvatera@elisanet.fi

Return to “Yleinen”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest